Udvikling, selvtillid og en oplevelse for livet – giv dit barn et efterskoleophold

“Dette bliver de bedste år af dit liv.” Sådan siger vi til børn, der er ved at være færdig med folkeskolen. For selvom teenageårene er hårde, fulde af hormoner og vores første ‘heart breaks’, husker de fleste af os dem som helt fantastiske. Det er vores formene år, og det er her, vi bliver til dem, vi er. Derfor er det vigtigt, at vi hjælper vores unge med at blive hele mennesker. Med alle de fejl, eksistentielle kriser og lærdom, som hører til. Netop den udvikling er der plads til på en efterskole.

Aktiv hverdag og selvudvikling i én – derfor skal dit barn på gymnastikefterskole

Om du har et barn, der har lavet saltoer, siden de var fire eller et barn, der godt kunne trænge til at røre sig lidt mere, så kan denne gymnastikefterskole i sønderjylland være det rigtige valg for jer. Gymnastikefterskolen indretter undervisningen efter din bevægelseserfaring og tilbyder undervisning efter alle niveauer. Til de ambitiøse teenagere, som gerne vil give gymnastikken en ordentlig chance, kan et år med fokuseret undervisning, masser af fællesskab være en unik mulighed for at blive virkelig dygtig. Samtidig har efterskolen fokus på, at dit barn følger med i normal faglig undervisning. Og har dit barn lyst til at prøve noget nyt, og måske blive mere aktiv, kan gymnastikefterskolen også sagtens være et rum for det. Et rum for at prøve nye ting af og udvikle sociale såvel som faglige kompetencer.

Skriv dit barn op i dag

Sikrer dit barn en plads på efterskolen, og skriv jer op til det gode tilbud. Skab den bedste fremtid for dit barn og giv dem mulighed for at lære og udvikle sig i trygge omgivelser og samtidig opnå kompetencer og venskaber for livet. Skriv jer ind på gymnastikefterskolen VGIE i sønderjylland, i dag.