Sådan aktiverer du dit barn med legetøj

Der er mange forskellige former for legetøj, der både udvikler dit barns fantasi, kreativitet, balance, motorik m.m. Men hvordan aktiverer du dit barn ved hjælp af legetøj?

Giv dit barn en gåbil eller skubber

Alt afhængig af hvor gammel dit barn er, er der nogle former for legetøj, der er mere essentielle end andre. Hvis dit barn er i gang med at lære at gå, så bliver det lidt sjovere ved hjælp af en gåbil eller en skubber. Det er en god måde at gøre det nemmere at balancere på.

Der er mange gåbiler og skubbere til gode priser.

Sæt gang i dit barns hjerne med brætspil

Brætspil er en både sjov og lærerig aktivitet. Der er naturligvis nogle brætspil, der er mere lærerige end andre, men generelt er det en god måde at sætte gang i dit barns hjerne på. Det er nemlig umuligt ikke at tænke en hel masse under et brætspil. Alle brætspil er med et spilbræt, men nogle er derudover med enten spillebrikker, terninger, brikker, kort el.lign.

Der er brætspil til flere forskellige aldersgrupper. Derfor er det en god idé at være opmærksom på, når du køber brætspil til dit barn.

Led efter andet lærerigt legetøj

Der er ikke ret meget legetøj, der ikke udvikler dit barn på en eller anden måde, om det så er, hvad angår fantasi, kreativitet eller noget helt tredje. Dog er der noget legetøj, der er specielt lavet til at udfordre eller aktivere dit barn på en bestemt måde. Derfor er det altid en mulighed at lede specifikt efter det.

Hvis du går ind i en legetøjsforretning, så kan du altid få vejledning i, hvad der findes af lærerigt og udfordrende legetøj til forskellige aldersgrupper. Det er en stor hjælp, hvis du er i tvivl om, hvad du skal kigge efter.