Gør plads til den mindste

Vil du gerne give dit barn den bedste start? Så er det en fantastisk idé at sørge for, at babyudstyret er produceret i god kvalitet og med bæredygtighed og økologi for øje. Der findes enormt mange baby- og børneprodukter, der alle er i god kvalitet og standarder, men det kan være svært at finde ud af, hvordan de er produceret. Det er den tankegang, Moonboon gør op med.

Noget af det, der også er med til at knytte et tættere bånd mellem barn og forælder, er samsovning. Det kan være en god oplevelse for både børn og voksne, og I kan derfor med fordel overveje, om soveværelset skal indrettes, så der er plads til den lille. Det kan være ved at rykke lidt rundt på sengene, så der bliver plads til en tremmeseng ved siden af, eller også kan I gøre en krog til et hyggeligt paradis med tremmeseng, dyner og puder.

Find inspiration på nettet

Det kan godt være svært helt at gennemskue, hvordan indretningen kan løses bedst muligt. I har i lang tid formentlig været vant til bare at have jeres seng i soveværelset, og når først øjet er vant til noget, kan det godt være svært helt at se sig ud af, hvordan man kan indrette det hele anderledes. Heldigvis findes der utallige inspirationssider for forældre, I kan kigge på, og hvis I endda har vennepar med jævnaldrende børn, er der måske også lidt hjælp at hente der.

At sove i samme rum som forældrene er noget, barnet formentlig vil kunne fornemme eller vagt huske i mange år frem, og hvis det er noget, I praktiserer i længere tid, kan det være noget, barnet kommer til at tænke tilbage på som en god ting. Det skaber nemlig den tryghed og tæthed, mange søger efter.