Dette legetøj skal du holde øje med i 2021

legetøj til dit barn

Legetøjstrends skifter og kan være svære at holde styr på, men hvis du skal have styr på ønskesedlerne og kunne forstå dem, er der noget legetøj, du skal have styr på. Som forælder, familiemedlem eller ven af familien er det ikke altid let at følge med, men bare rolig! Her er en hurtig gennemgang af de fire brands, du skal huske på!

LOL Surprise

Legetøjsbrandet LOL Surprise er en samling små modedukker, der kommer i plastikkugler eller anden form for skjult emballage. På den måde er det altså en overraskelse, hvilken dukke man får, og de bliver værd at samle på.

LOL Surprise-dukkerne kan måske virke en smule udfordrende for de mere konservative mennesker, men de sender faktisk et godt budskab. Dukkerne er nemlig alle forskellige med udseende, hår- og hudfarve, og nogle har kropformer, man ikke typisk ser i legetøj. De viser børnene, at man kan være sej og moderigtig, uanset hvem man er.

LEGO Ninjago

LEGO Ninjago er ikke noget nyt legetøj, men det er stadig værd at kende til. Som navnet antyder er det en linje indenfor LEGO. Det er nemt at se, hvilke sæt hører til Ninjago-serien, for foruden logoet er de små LEGO-mænd alle klædt som ninjaer.

Ninjago er en aktion-serie og legetøjslinje fyldt med eventyr og fart over feltet. Børnene bliver underholdt, mens der samtidig er masser af gode lektioner undervejs. Det er det perfekte show for børn med en vild fantasi, og som det er typisk med LEGO, lægger legetøjet op til masser af muligheder for timevis af leg og underholdning.

Paw Patrol

Du har garanteret set en hund klædt ud som en brandmand på en flyer i Bilka, eller én klædt ud som sygeplejerske på en skoletaske. Paw Patrol har i mange år nu været et populært TV-program for den yngre gruppe, og produkter kan nu købes som alt fra sengetøj til actionfigurer til spisesæt. Serien følger en gruppe hunde, der kører ud og redder dagen i deres specielle køretøjer, enten som brandvæsen, politi eller anden form for redning.

Programmet har en masse gode budskaber til børn og lærer om styrken ved samarbejde og ærlighed.

Gurli Gris

Som den kløgtige læser sikkert kan regne ud, handler Gurli Gris om en gris, der hedder Gurli. Som tre ud af de fire på listen er dette også en TV-serie, og programmet har kørt i mange år, men er på det seneste blevet særligt populært. Gurli Gris er harmløs og henvender sig primært til yngre børn. Gurli er i aldersgruppen, hvor børnene skal lære at vænne sig af med den selviskhed, langt de fleste børn har fra naturens side, og serien udforsker venner, familie og hverdagen.