Brug magneter til dine børns kunstværker

Er dit barn en sand kunstner og laver den ene tegning efter den anden – om det er med farveblyanter, tusser eller maling? Så kan du med magneter nemt hænge kunstværkerne op.

Ethvert barn er stolt, når man hænger deres tegninger op på køleskabet, og dette kræver en masse magneter, hvis barnet laver mange tegninger. For at sikre dig, at tegningerne ikke falder ned af køleskabet, hver gang du åbner og lukker lågen, så er det vigtigt, at du bruger stærke magneter til at holde tegningerne.

Stærke magneter behøver bestemt ikke at koste mange penge, og de fås i alverdens former og farver. Du kan få helt enkle magneter i firkanter eller cylindere i metalfarver, som sølv eller guld, eller sort. Ved at bruge disse magneter tager de ikke noget opmærksomhed fra dit barns kunstværker. Du kan dog også sagtens få mere specielle magneter i forskellige farver og former. Måske du hellere vil have nogle fine mariehøns, sommerfugle eller andet til at holde tegningerne på køleskabet? Du kan få lige præcis, hvad du helst vil have.

Vil du ikke hænge tegninger op på køleskabet eller laver dit barn så mange tegninger, at de ikke kan være på køleskabet, så kan du med fordel købe en magnetisk opslagstavle. På denne måde har du mere plads på køleskabet, og du har mere plads at gøre med til alle barnets tegninger. Her er det også en fordel at have ekstra stærke magneter, hvis du køber en magnetisk glastavle. Ved en magnetisk glastavle er der bag glaspladen sat en metalplade bagpå, så magneter kan sidde fast derpå. Magneten skal derfor kunne hæfte igennem glaspladen og ind til metalpladen – ikke alle magneter kan gøre dette.

En magnetisk opslagstavle kan godt være lidt kedelig at se på, indtil den bliver fyldt med tegninger, så derfor kan du sagtens bruge specielle magneter hertil, så de pynter lidt til at begynde med. Du kan også købe de sjovere magneter, hvis du ikke vil hænge andet end noter op på køleskabet, da de derved bare bruges til pynt på det ellers kedelige køleskab. Forestil dig dit køleskab med søde mariehøns eller smiley’er hængende rundt omkring. Det kan da sætte et smil på læben på selv den mest kedelige og trætte mandag morgen.