Mangler du en bæresele til baby?

Mange babyer finder tryghed i at sidde i en bæresele, fordi de er tæt på mor eller far. En bæresele kan nemlig anvendes af både mor og far, og kan indstilles så den passer lige til jeres krop og størrelse. En bæresele er god for både jeres baby og jer som forældre, da det ergonomisk er en god aflastning på kroppen. Det giver ikke så stor belastning for kroppen, som at bære baby på armen. Samtidig giver det muligheden for at have begge hænder fri, når der ikke skal sidde en baby på den ene arm. Det er derfor perfekt til dig, der ønsker at have hænderne fri selvom baby er vågen.

En god mulighed på bæresele

Kan du ikke rigtigt overskue de store udvalg af bæreseler, med forskellige farver, forskellige funktioner og de mange modeller? Så kan en Najell bæresele, som er en sele i letvægtsmateriale, være et godt bud. Stoffet som bæreselen er lavet i, er let åndbart både for baby og dig, hvilket gør at det ikke er så varmt at have den på. Selen kan fås i mange forskellige farver, så du kan få den i en farve, som du synes er pæn og passer til jer. Selen kan ligeledes fås i forskellige størrelser, så du kan have både din nyfødte, men også større barn i den.

Et ergonomisk alternativ

Bæreselen er god for kroppen for dig som bruger den, da den skåner din krop for de løft der er på armen. Selen giver dig mulighed for at komme op og ned uden de store problemer, som det kan give når baby sidder på armen. Samtidig sidder din baby i den korrekte stilling, hvor ryggen runder på babyen. Det giver ligeledes baby den følelse som den havde, da den lå inde i livmoderen, hvor det var trygt og småt.