Spar penge på varmeregningen med disse 3 tips

Er du en af dem, der ikke tænker over at slukke radiatorerne, når du tager hjemmefra? Faktisk kan du spare en stor portion penge ved at lave nogle simple justeringer i din dagligdag – og hvem vil ikke gerne have flere penge mellem hænderne? Læs med videre og find ud af, hvordan du kan spare penge på din varmeregning.

Udskift hjemmets varmekilde

Er din varmekilde forældet, kan du med fordel skifte den ud med en ny og langt mere bæredygtig løsning. For eksempel er der flere, der investerer i en varmepumpe. Ved hjælp af luften udenfor producerer varmepumpen varme indenfor. Det er et billigt alternativ til mange andre varmekilder på markedet, netop fordi den producerer mere energi, end den forbruger – derfor kan investeringen sagtens betale sig.

Vil du vide mere om, hvordan du kan varme din bolig op med en varmepumpe? Så klik her og dyk ned i nogle af de mange lærerige artikler.

Skru ned for varmen, når du ikke er hjemme

Der er ingen grund til, at dine radiatorer buldrer derudaf, når du ikke er hjemme. Det giver måske sig selv, men der er faktisk rigtig mange, der glemmer lige netop dette. Gør det derfor til en vane at slukke radiatorerne, eller som minimum skrue ned for dem, hvis du gerne vil sænke din varmeregning.

Du kan faktisk spare helt op til 5% på din varmeregning ved blot at sænke temperaturen i rummet med 1 grad Celsius!

Skift husets vinduer

Er dine vinduer forældet, skal der langt mere energi til at varme dit hus op. Derfor er det en god idé at starte med at skifte husets vinduer, hvis du vil sænke din varmeregning. Foruden at den årlige besparelse ved skift af vinduer er til at tage og føle på, så kommer vinduesskiftet tilmed også miljøet til gode.