Måltidskasser sådan fungerer det

Kom nemt i gang med de populære måltidskasser med denne guide. Udvalget er stort og det kan være svært at sammenligne de forskellige måltidskasser for det er jo ikke det samme man får og det er forskellige dage og til forskelligt antal mennesker.

Nå men her kommer så et par tips til hvordan du kan gribe det an. Lad os se på det. Der er nemlig mange penge at spare hvis du bruger disse metoder.

Vælg den rigtige måltidskasse

Hvilken kasse skal det så være? Der er jo et utal af måltidskasser. Der er til singler, der er til familier, der er glutenfri og der er økologisk, der er kasser med fisk og der er kasser til de travle, der er kasser med færdigretter og så videre og så videre.

Så det første du skal beslutte er hvilken kasse det skal være og det er her det kan betale sig at bruge en tjeneste som Sundaftensmad.dk, hvor du kan sammenligne en masse måltidskasser på samme tid. Der er nemlig mere end 100 forskellige kasser at vælge imellem lige pt.

Når du ved hvad du skal have, så kan du vælge at prøve en kasse og her kan det være en god ide at prøve lidt forskelligt for de har normalt rigtig gode introtilbud hvor du kan spare op til 50% eller mere.

Det foregår altså på den måde at du får en stor rabat på første ordre så det er altså næsten nødvendigt at gå efter disse tilbud, ellers snyder du vel dig selv.

Sådan foregår levering og bestilling

Hvis du bor i et hus i en af de større byer er der normalt ingen problemer med at få leveret lige til døren. Her kan budet komme forbi med kasserne og sætte dem lige udenfor din hoveddør.

Hvis du bor i lejlighed kan det være noget mere kompliceret fordi de her skal have en nøgle til at komme indenfor og det kan jo være et problem, hvis de ikke har den i forvejen, så skal de have den og det kan tage tid frem og tilbage. Nogle gange har de dog allerede en nøgle fordi din nabo også har bestilt.

Det er normalt nemt at afbestille også, der plejer ikke at være mere end en uges opsigelse fordi konkurrencen er så stor, så er du ikke tilfreds kan du bare komme videre uden problemer. Det samme med at bestille, det skal bare gøres ugen før og så er du klar til levering.