Guide: Det bedste til din kat

Som katteejer er det naturligt at ville sørge for, at din kat trives. God søvn og hygiejne er vigtige faktorer, som bidrager til en god trivsel. Det er derfor vigtigt at finde de rigtige produkter til din kat.

En kattekurv og en kattebørste er to produkter, som er helt centrale, når det kommer til kattens hygiejne og basale behov. Greencats.dk tilbyder et stort udvalg af kattekurve og kattebørster. Derudover er de miljøbevidste med fokus på kvalitet af materialerne. Både du og din kat vil nyde godt af at vælge de rigtige produkter, og deres anmeldelser på Trustpilot taler deres klare sprog.

Hjælp din kat på vej til en god søvn

Som katteejer ved du, at katte sover meget, hvilket kun gør det endnu vigtigere, at din kat får en god søvn. Ved at finde den rigtige kattekurv til din kat, sikrer du, at din kat har de bedste betingelser for en god søvn. En kattekurv kan se forskellig ud afhængig af modellen. Det kan fx være en kattehule, som er mere lukket oventil, eller det kan være en katteseng, som er åben og giver mere udsyn til katten. Hvilken kattekurv du skal vælge afhænger først og fremmest af din kat, og om den foretrækker mere eller mindre afskærmning fra omverdenen.

God hygiejne

Det er essentielt at børste sin kat, fordi det er med til at opretholde en god hygiejne hos katten, hvorfor det er vigtigt at finde den rigtige kattebørste. Der findes forskellige kattebørster til forskellige behov, og længden på kattens hår er blandt andet med til at afgøre, hvilken kattebørste, der er bedst til din kat. Nogle katte kan ikke lide at blive børstet, og jo tidligere du starter med at gøre børstningen til en fast del af dagen, jo større chance er der for, at katten vil komme til at nyde aktiviteten.