Gavegiver mareridtet

Har du problemer med at finde på en gave til den ven, som har alt? Alle kender situationen, og selvom det jo er dejligt at indse, at man ikke mangler noget, kan det være frustrerende for alle dem, der alligevel forventes at give en gave. Det er her oplevelser kommer ind i billedet. Her er du garanteret, at modtageren ikke ejer det, for det kan man ikke, og så kan du jo snedigt snige dig med.

Spa dag

En af de bedste oplevelser, man kan give sin ven, er et spaophold. De færreste får den massage og velvære, som kroppen skriger efter, og her ville det være perfekt at blive blødgjort i et badekar. Gør som romerne gjorde det bedst ved Romulus- spa og wellness, som udbyder en pakkesamling med et ægte romersk bad af højeste kvalitet. Du kan køb romulus gavekort, så I ikke er låst fast på en bestemt dato fra starten af. Det er nemlig med at sikre sig, at I kommer afsted. Ved køb af et sådant gavekort, modtager du også et pænt et af slagsen med posten, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvor du kan printe det, eller om det er pænt nok.

Romersk livsstil

Et spaophold er noget, alle bør prøve. Det er så sjældent, man giver sig selv lov til at slippe spændinger, forfængelighed og blufærdighed og bare være. Det er alt det, spabade handler om. Romerne var ikke flove over deres kroppe eller livsstil, og det kan mange lære af. Så lad også denne gave lægge op til gode samtaler om, hvorfor man ikke giver sig selv lov til at slippe alle spændingerne noget oftere. Så kan man passende leve sig lidt ind i den romerske livsstil og tage for sig af frugtfadene og saften, der står klar til jer. Det er garanteret, at man med denne oplevelse, får sig en på opleveren.