Dyb og behagelig søvn er nødvendigt i alle aldre

Der er noget som snakken, når familiensteenager først dukker op ved middagstid i weekenderne. Børn og især teenageres hjerner og kroppe udvikler sig rigtig meget under søvnen, og derfor er det vigtigt for deres hverdag, at søvnen er velfungerende. Også for voksne og ældre kan søvnen betyde rigtig meget for det psykiske og fysiske velbefindende, og det er derfor vigtigt at prioritere en god seng at sove i.

En god balance imellem søvn og hverdag er din bedste ven!

Når vi sover, hviler vores kroppe sig og restituerer fra den tidligere dag. Vores hjerner slapper af, og vi opbygger nu energi og koncentrationsevne samt overskud. Derfor er det meget vigtigt at investere i en god seng at sove i, som opfylder de størrelsesmæssige og ergonomiske krav, som din krop måtte have. Tempur Kontinentalseng er et godt bud på en seng til parret, som ønsker sig god plads, og samtidig mulighed for at justere sengen ned til den mindste detalje. Ved valget af en kontinentalseng, kan man tilføje hæve/sænkemaskineri, samt man kan få nogle lækre hovedgærder med.

Sengen skal passe til værelset, men så sandelig også til jer!

Mange familier, og især med flerbørnsfamilier, er forældrenes soveværelser ikke blevet prioriteret, og man har måske en seng som er lidt for lille til det reelle behov. Især hvis man har en eller to af de mindste, som kommer ind og vil være med til at sove i dobbeltsengen. Der er det vigtigt at både børn og forældre har plads nok til at kroppen kan restituere efter en lang dag. Dermed bør man have en dobbeltseng og tilhørende soveværelse, som er tilpasset ens behov fremfor praktikaliteterne i indretningen. Derudover er det vigtigt med en hyppig lufttilstrømning til soveværelset, så der er ilt nok i værelset, selvom man måske er kuldskær.

Så burde man være klar til at sove sødt!