Få lavet en brystforstørrende operation

Har du længe drømt om at få lavet bryster? Det er for nogle en drøm, de har gået med længe. Det kan være, du godt kunne tænke dig at få en smule mere fylde på barmen eller at dine bryster har forskellige størrelser. Begge dele kan løses med plastikkirurgi. Når du overvejer et plastikkirurgisk indgreb er det enormt vigtigt, at du vælger en behandler med erfaring og autorisation, så du får et resultat, der er så godt som muligt.

Motiva implantater kan vise sig at være det, der passer dig bedst. Implantaterne består af 100 % silikone, hvilket er med til at mindske risikoen for riplinger, også kendt som folder i huden. Desuden er risikoen for inflammation og kapseldannelse mindre her, end den er ved mange andre typer af implantater. Det er dog stadig vigtigt, at du får snakket det godt igennem med lægen, der skal lave indgrebet, så du ved, hvad du kan forvente og hvad du går ind til.

Forskellige typer af implantater

Der findes forskellige typer af implantater. En ting er, at de naturligvis er afhængige af størrelse – du kan bestemme, hvor stor en brystforstørrelse, du ønsker. Desuden kan du vælge, om du ønsker de såkaldte Motiva Round eller Motiva Ergonomix. Round giver volumen opadtil og et rundt bryst, mens Ergonomix er dråbeformede og følger brystets naturlige form. Desuden findes der JOY Ergonomix 2, som har endnu blødere gel end Ergonomix, hvilket naturligvis får brystet til at føles blødere.

Selvom det sker i sjældne tilfælde, er der en lille risiko ved plastikkirurgi som ved alle andre former for kirurgi. Her gælder det risikoen for inflammation i vævet samt arvæv, der kan opstå. Der er også en mindre risiko for assymmetri. Der er forskel på plastikkirurgi som skyldes kosmetiske grunde eller om det har en medicinsk årsag, men ved de udelukkende kosmetiske vil det altid være med egenbetaling.