Få det maksimale ud af vinterhalvåret

Er du en af dem, som hele tiden længes efter sommer og varme? Eller knuselsker du efteråret og de hyggelige stunder indendørs? Uanset hvad, så giver vi dig guiden til at udnytte den kolde tid bedst muligt.

Etablere nogle hyggelige arrangementer

I sommerperioden bevæger vi os meget udenfor, og der er et hav af forskellige arrangementer og festivaler at deltage i. Vinterhalvåret kan derimod godt virke en smule trist til tider. Derfor er det vigtigt, at du får en masse spændende ting i kalenderen og udnyttet årstiden på bedste vis.

Der er masser af spændende ting at lave både inden- og udendørs. Læs med herunder og bliv inspireret.

  • Udforsk de mange spændende museer og kunstudstillinger rundt omkring i landet. Hop fx også en tur i biografen, og nyd en god film.
  • Tag en tur i tivoli. Her bliver der ofte pyntet op til jul og halloween, som i den grad er et besøg værd.
  • Nyd den friske efterårsluft, og tænd et bål, hvor der kan ristes snobrød og skumfiduser. Få varmen fra gløderne.

Kniber det med overskuddet?
Der er ikke lige så mange solrige timer i efteråret og vinteren, og derfor har vi ikke samme mulighed for at opsamle D-vitamin. Derfor kan det være en god idé at supplere sin sunde og varieret kost med D-vitamin, som bidrager med en række forskellige processer i kroppen. D-vitamin hjælper fx med at opretholde et normalt fungerende immunforsvar.

Hvis det generelt halter lidt med overskuddet i vinterperioden, så er det endnu mere vigtigt, at man kigger nøje på sin kost og generelle levestil. Selvom det kan være svært at hive sig op ad sofaen og sengen, så kan det i den grad anbefales at komme ud og røre sig en smule – du vil hurtigt opleve, at dit overskud stiger efter en rask gå- eller løbetur.