Sådan finder du dine lokale nyheder i Rebild kommune

Når vi lever i den digitale verden, som vi nu lever i, er vi vant til at få vores nyheder serveret nærmest med det samme, at der sker en begivenhed i udland. Sker der en naturkatastrofe i USA, har de fleste store medier allerede en korrespondent i nærheden, hvilket gør at medierne kan bruge live billeder og rapportager fra det ramte område, få timer efter katastrofen ramte. Dette gør verdensbilledet anderledes, end før det hele blev digitalt og moderne. Når alle kan få viden omkring alting så hurtigt, skaber det blandt andet et behov for lokale medier og aviserne, som i større grad fokusere på lokalområdet fremfor død og ødelæggelse i den store verden. På den måde har de forskellige medier forskellige målgrupper og indhold.

Hvad kan et lokalt medie give dig?

Stort set hver kommune i Danmark har deres egen netavis, som udkommer én gang om ugen. Før digitaliseringen kom disse netaviser som fysiske aviser i folks postkasser, men i dag kan man læse dem online. Udover den ugentlig avis, kan du på lokale medies hjemmeside også finde en masse forskellige nyheder, som er relevante for de folk, som bor i den opgældende kommune. Disse nyheder er ikke de samme nyheder, som du kan finde i nationale medier såsom TV2, det er lokale nyheder omkring politikere, bestyrelser, nye planer for kommunen, anmeldelser af det nye spisested på torvet og rollespil i Rebild bakker. Så hvis du bor i Rebild kommune, kan du finde dine lokale nyheder og information gennem hjemmesiden Rebildidag.

Aktiviteter for familien i Rebild bakker

Udover nyheder, kan man også finde en masse information og opdateringer omkring sociale aktiviteter i byen og kommunen. Måske er der foredrag omkring børn og mad på biblioteket eller indvielse af den nye legeplads. Der kan også være sjove aktiviteter i Rebild bakker for hele familien