Sådan gør du bilen sommerklar

Dagene bliver varmere, strandturene bliver flere og overskuddet til at tage på tur – afsted fra hverdagens stress og jag – bliver højere. Og skal bilen få lov at køre mange kilometer, afsted på små ture rundt i det danske landskab, så læs med her for tips til at gøre din bil sommerklar.

Få styr på mekanikken

Efter mange ture til og fra arbejde begynder bremsen måske at hvine en smule, måske rattet får ratslør eller slidmærkningerne på dækkene er ved at være nået. Hvis du derfor bor midt i det jyske, så skader det aldrig at køre forbi synshal i vejle! For i en synshal i Vejle kan du nemlig få strammet bilens løse skruer, få fyldt de rette væsker på, få sikkerhedstestet bilen og mekanikken, så du roligt kan trille afsted til både strand, skov, over grænsen, venner eller svigerfamilien.

Gå ikke ned på udstyr

Når bilen er godkendt og ruller ud fra en synshal i Vejle, så kan du med fordel trille forbi din lokale biludstyrsforretning. Køb en blød nakkepude, en smart kopholder, et ultralangt USB-stik til radioen eller måske et friskt dufttræ til bilen! For når bilen er blevet sikker efter bilsyn, så kan du med fordel gøre den bekvem at være i, når både børn, familie og venner vil med ud på tur. For er du bilejer, kender du sikkert til alle de køretjenester, du hurtigt kan komme afsted på.

En ren bil giver et rent sind

Efter den praktiske køretur til synshal i Vejle og biludstyrsforretningen, så slut turen af med en tur forbi den lokale vaskehal. Få poleret lakken, fjernet skidtet, pump dækkene fulde og støvsug både måtter og sæder. Der er intet som en ny rengjort bil! Og der er sjældent noget, der giver de fleste bilejere ro i sindet, som en friskduftende og funklende bil, klar til nye ture.