Sådan bruger du din lyskæde uden for juletiden

Måske går du meget op i at bruge dine ting mere end én gang om året. Måske synes du bare, at julelysene skaber sådan en hyggelig stemning, at du også vil bruge dem resten af året. Der kan være flere grunde til, at du er endt lige her, men heldigvis vil du altså også kunne få nogle ideer med på vejen. Der findes nemlig flere gode muligheder for at bruge dine lyskæder uden for juletiden.

Brug dem på terrassen

Den første mulighed for at bruge dine lyskæder, er at lade dem blive ude. Du skal måske finde en ny plads til dem, men en lyskæde kan fungere meget godt på en terrasse. Den kan nemlig være med til at skabe en stemning, som lægger op til hygge.

På terrassen skal du heller ikke være bange for, at det kommer til at minde for meget om jul.

Det vil formentlig være rart for dig at have en form for belysning på terrassen, men en af fordelene ved at lade det være en lyskæde er, at det stadig er en hyggelig og dæmpet form for belysning. Derfor er det altså det perfekte valg til terrassen.

Brug dem på soveværelset

Hvis du nyder at bruge din tid på soveværelset, måske med en god bog i din hånd eller med din kærestes arme omkring dig, så kan du også vælge at skabe en endnu mere hyggelig stemning ved at hænge dine lyskæder her.

Ligesom på terrassen behøver du ikke en skarp belysning på soveværelset. Derfor vil en lyskæde altså også fungere helt perfekt her.

Udover at kunne lyse rummet op så kan en lyskæde også fungere som en form for minimalistisk dekoration. Den behøver for eksempel ikke at hænges op, hvis du i stedet lægger den sammenkrøllet i en glaskrukke. Sådan kan du altså også være lidt kreativ med din lyskæde.