Mangler du et efterårsprojekt? Giv din bolig en make-over

Når det bliver efterår, så bruger du garanteret mere tid indendørs. Derfor er det rart med nogle forskellige projekter.

Det er f.eks. oplagt at give din bolig en lille make-over, hvis den trænger til det.

Dan et overblik over din bolig

Når du går i gang med at give din bolig en efterårs-makeover, så er det en god idé at tage en runde, hvor du vurderer, hvad der trænger til en kærlig hånd eller nyt liv. Det giver dig mere overblik, hvis du skriver en liste over det. Nogle gange er der så meget, at det er svært at komme i gang, men så snart du har en liste, så er det nemmere at starte fra en ende af.

Er det f.eks. alle indvendige døre, der trænger til en udskiftning? Eller er det alle lister, der har brug for ny maling? Eller er der en væg, du gerne vil give en ny farve? Der er rigtig mange idéer til nye projekter.

Du finder f.eks. indvendige døre fra Bango.

Spring ud i et modigt projekt

Hvis du har noget, som du længe har overvejet at gøre, men som du alligevel ikke har turde kaste dig ud i, så er det også oplagt at gøre nu. Måske du har overvejet at male hele dit soveværelse i en ny farve eller at rive en væg ned.

Når du har tid til et boligprojekt, så er det også en god mulighed for at gøre noget af det, du længe har tænkt over.

Tag én ting ad gangen

Hvis du pludselig står med en lang liste og en hel masse projekter, så bliver det uoverskueligt, hvis du ikke bare tager én ting ad gangen. Dine boligprojekter bliver langt sjovere, hvis du ikke stresser over dem, men i stedet hygger dig med dem.