Tag hele familien med til Kolding

Kolding er en skøn by for hele familien. Der er masser af oplevelser for alle aldre, og det er derfor den perfekte by til en familieferie. Tag familien med til Kolding, uanset om du er til shopping, leg, kultur eller mad – vi garanterer, at der er noget for alle!

Find inspiration på Kolding Netavis

Hvis du gerne vil finde inspiration til, hvad I kan lave på jeres familieferie i Kolding, så kan du med fordel tjekke Kolding lokale netavis ud. Her kan du finde inspiration til forskellige aktiviteter, seværdigheder, restauranter og meget andet, som kan give jeres ophold en ekstra dimension. Find avisen her: https://koldingsnetavis.dk/

Oplev Kolding fra vandet

Kolding er en rigtig smuk by med en lang fjord, der gør det til et smukt syn fra vandet. Tag derfor en tur med en af de mange flodbåde, hvor du kan se byen fra et helt andet sted. Det er en helt unik oplevelse, som du vil huske rigtig længe.

Svøm i Kolding Svømmehal

Kolding Svømmehal er en af de største svømmehaller i Danmark. Her er der mulighed for at svømme, dyrke motion og stå på vandski. Der er også et børnebassin, hvor børnene kan boltre sig, så det er oplagt at tage hele familien med hertil.

Udfordringer i Koldings Fritidscenter

Koldings Fritidscenter er et stort center, der er fyldt med aktiviteter. Her kan du prøve kræfter med klatring, og forskellige motionsformer. Der er også en masse forskellige udfordringer og spil, som er sjove for hele familien, uanset alder.

Opsummering

Der er altså masser af grunde til at tage hele familien med til Kolding. Det er en by, der har noget for alle, hvilket gør Kolding til det perfekte sted til en ferie eller en tur, hvor hele familien kan få en god oplevelse. Det gælder uanset om I er til natur, kultur, vand eller leg.