Hår over hele huset hos kæledyrsfamilier

Ejer du og din familie et kæledyr? Så er du måske vant til den evige udfordring, som mange oplever, når de holder husdyr – nemlig hårproblemet. Selvom kæledyr kan være nok så skønne og hos nogle endda være lige så højt elskede som familiens børn, så kommer man ikke uden om, at de fælder over hele huset. I sofaen, på gulvtæpper og overalt i det tøj, man ejer. Hvis du oplever dette problem og så vidt muligt ønsker at sætte en stopper for det, så bør du anskaffe dig en trimmer.

Trimmer til kat, trimmer til hund, trimmer til hest

Med en trimmer kan du let fjerne det unødvendige af dit kæledyrs manke, og på den måde nedsætte fældningen markant. Jo mindre hår, des mindre er der at fælde. Der findes trimmere til mange forskellige slags kæledyr: Trimmer til kat, til hund, til hest og trimmere der kan anvendes til adskillige arter.

Andre fordele ved at trimme kæledyret

Ved trimning opnår du flere fordele end blot at skulle bruge mindre tid på at støvsuge hår op fra sofaen derhjemme. Uden alt håret bliver det nemlig lettere at holde styr på dit kæledyrs sundhedstilstand. For eksempel døjer kæledyr også med såkaldte ”husdyr” fra tid til anden. Lus er nemlig ikke bare en plage hos mennesker, nej – kæledyrene lider også under den forfærdelige kløe. Den mindre mængde hår gør det både lettere at opdage og skille sig af med lusene. En anden blodsugende organisme, som den begrænsede hårmængde formår at afslører, er flåter. Disse kan overføre parasitter og bakterier til kæledyrets blod, hvorfor det er vigtigt, at de opdages i tide. Alt i alt kan en tæt trimning gøre det lettere at opdage både lus og flåter, men også sår, rifter, knuder osv. Trimmer til kat, hund, hest og andre kæledyr kan findes her.