Hvad er familieret?

Retssystemet i Danmark er med til at beskytte os på forskellige måder. Der findes eksempelvis familieret, som blandt andet beskytter danskerne mod overtrædelser i forhold til relationer i familien. 

Ved hjælp af familieret kan du altså rejse sager mod et familiemedlem, hvis der er behov for dette. Vil du gerne vide mere om familieret? Så læs med.

Få hjælp til at afgøre forældremyndigheden

Har du og din partner svært ved at finde ud af, hvem der skal have forældremyndigheden efter en skilsmisse? Så lad en advokat hjælpe dig med at føre din sag. En advokat ved, hvordan Familieretten behandler og afgør sager, hvor der er uenighed om forældremyndigheden.

Skriv en fremtidsfuldmagt

Det er altid en god idé at få lavet en fremtidsfuldmagt uanset din alder. Der er nemlig en mulighed for, at du pludselig ikke længere selv kan varetage dine egne interesser. I disse tilfælde er det myndighederne, der vælger, hvem der skal tage sig af dine interesser medmindre, du har en fremtidsfuldmagt. 

Det er et dokument, der giver enten en enkelt eller flere personer fuldmagt til at varetage dine interesser såsom i banken, ved et hussalg m.m.

Hvad gør jeg ved tvangsfjernelse af børn?

Har du en sag kørende, hvor kommunen har til hensigt at fjerne dit barn eller dine børn? Så bør du have en familieretsadvokat ved din side til at hjælpe dig. Advokaten kan hjælpe dig på bedste vis med, at dit barn ikke bliver tvangsfjernet, hvis der ikke er grundlag for dette. Er du et barn, der skal tvangsfjernes, kan du også få hjælp.