Sådan kan du få mere nærvær med din familie

Det kan være, at der har været en periode, hvor i alle har haft meget travlt med hvert jeres liv, og det er helt normalt, at man sommetider bare ikke har tiden. Men du er begyndt at tænke meget over det, og du synes, at det er meget ærgerligt, fordi selvfølgelig vil du gerne bruge tid med din familie, og selvfølgelig ønsker du, at i prioriterer det højere, end i tidligere har gjort. Du er derfor i en situation nu, hvor du virkelig godt kunne tænke dig, at i begynder at få mere nærvær. I denne artikel giver vi dig nogle råd til hvordan.

Et sommerhus tur med fokus på hygge

Det kan være en god idé at tage på en forlænget weekend i et sommerhus i søndervig, hvor du her kan invitere din familie med op. Måske du har nogle børn, der også er flyttet hjemmefra, og dem vil du selvfølgelig også have med. Her kan i så bare have en forlænget weekend, hvor i laver alting sammen. I kan se nogle film sammen, spille nogle spil og gå nogle lange ture. Det er godt for jeres familie, men det er også godt for jer hvert enkelt person, fordi i får en pause væk fra hverdagen, og de fleste nyder en hyggelig tur med familien.

Prioriter hinanden og tag det aktive valg

Når man er i nogle kendte rutiner, så er det meget nemmere bare at køre videre med de rutiner indtil, at man stopper op og aktivt vælger at gøre noget andet. I dette tilfælde, kan det være, at i alle aktivt skal til at tænke anderledes om tiden med familien, og det kan være, at det er nødvendigt at italesætte, at du ønsker mere tid sammen med din familie, og at du ikke føler, at i gør det nok.