På tur med de mindste i familien

Når man har en lille baby, så ved hvad man at det kan være lidt besværligt at være på tur. Baby er ikke altid helt med på planerne, og de virker ligeglade med kø, køretur og alt andet, som voksne mennesker godt kan forstå.

De søde små størrelser kan heldigvis ikke gøre for det, men det kræver lidt ekstra af forældrene. Der er lidt ekstra planlægning, og især er der lidt ekstra forberedelse til uforudsete begivenheder.

Det giver sig selv, at når man tager væk fra hjemmet, så er man væk fra alle de vante rammer, og alle de vante ting og muligheder. Det gælder også f.eks. puslepladsen, hvor man har alle remedier til at håndtere selv de største bleer.

Man kan heldigvis pakke det meste ned i en pusletaske, så man kan skifte den lille på farten. Her er mange ting nødvendige, og her i blandt er pusleunderlaget. Det er et transportabelt underlag, som har flere funktioner.

Køb dit pusleunderlag her hos Mammashop, og optimér pusletasken i højeste grad. Der er en række forskellige udgaver, så du kan få det som passer dig og baby bedst.

Skift den lille på farten uden problemer

Når man er på farten, så vil man helst bare fra a til b, men det er ikke altid at det passer med juniors toiletbesøg. Skal man skifte en ble på farten, så kan det være meget gavnligt at have et pusleunderlag.

Med et pusleunderlag kan man på få minutter forvandle en vejside, et bagagerum eller noget helt tredje til en pusleplads, hvor baby ikke skal lide nogen nød.

Pusleunderlagene fylder ikke meget, og de er nemme at have med overalt i pusletasken, nettet eller handskerummet. De fleste er vatterede, så baby ligger godt, og man kan evt. lægge en stofble eller et engangspusleunderlag over, så der ikke kommer efterladenskaber direkte på underlaget.

Det kan efterfølgende nemt klappes sammen, og så kan man hurtigt komme videre med en glad baby. Pusleunderlagene kommer i mange fine prints og designs, så det passer perfekt ind i det resterende moderne babyudstyr, man allerede har.