Find den rigtige 10. klasse

Det kan være svært at vide hvilken vej, man skal tage videre i livet, når man er færdig med 9. klasse. Der er et bredt udvalg af forskellige gymnasiale retninger, men det også være, at man i stedet ønsker en mere praktisk uddannelse. Eller måske er man slet ikke interesseret i videre uddannelse? Det kan være meget uoverskueligt, når man står i denne situation, og det kan derfor være, at man ønsker et dybere indblik i situationen, og det er her, at 10. klasse er et fantastisk valg.

Med 10. klasse bliver du nemlig bedre klædt på til at finde den rigtige vej, ligegyldigt om der er tale om videre studie, arbejde eller noget helt tredje. Og når det handler at finde den rette vej ind i det fremtidige liv, så er 10. klasse på Djurslands Efterskole det perfekte valg.

Efterskole i 10. klasse har nemlig til formål at forberede dig på fremtiden, og det er i ypperste grad noget, man fokuserer på ved Djurslands Efterskole. Her er der nemlig stort fokus på personlig udvikling, og der vil være fantastisk rådgivning i forhold til, hvordan du skal gribe din fremtid an, men også hvordan du bedst finder din helt egen plads i denne fremtid, hvor du kan få den rummelighed, der giver det helt rette liv, hvor der er plads til alt lige fra sport og fritidsinteresser til venner, familie og Gud. 

To fantastiske linjer at vælge mellem

Når man vælger 10. klasse på Djurslands Efterskole, så har man faktisk også to linjer at vælge mellem: Go10 og Sport10, som henvender sig til unge med forskellige interesser. Det handler derfor bare om at spore sig ind på, hvilken retning man er mest til – fælles for begge er dog, at du i løbet af det ene år, du går på skolen, vil udvikle dig fuldstændigt som person, hvor du lærer meget mere om dig selv og alle omkring dig, men også hvordan du får sammensat en retning i livet og en dagligdag, hvor der er plads til både dig selv og Gud.

GO10 handler i høj grad om dannelse som person. Der er fokus på at finde ud af, hvem vi faktisk er, og hvordan vi tilpasser et liv med Gud, men også hvordan vi passer ind i et kredsløb med resten af verden. Vi lærer derfor meget om os selv, som vi netop bruger til at finde vejen gennem resten af livet, som er det, 10. klasse handler om.

Sport10 handler i stedet om, at man skal komme i absolut topform og få styr på alle former for træning og sport, hvor der netop også fokuseres på både individuel udvikling, men også på at udvikle sig som en del af et hold, som jo netop er en central ting i sportens verden, men det er også noget, man ofte kan bruge videre i livet, hvor man vil komme til at stå i mange situationer, hvor man bliver en del af et hold.