Bliv klar til at få hund

Glad hund

Det er en stor ting at få en hund ind i sit hjem. Det er nemlig endnu et familiemedlem, som du skal sørge godt for. Derfor bør du forberede dig på bedst mulige vis, inden du skal hente din nye bedste ven. Men hvad skal du egentligt sørge for, så du er klar til at få en hund? Det kan du læse mere om her.

Hundehalsbånd

Der findes mange forskellige halsbånd til hunde, så der er nok at vælge mellem. Det er vigtigt, at du sørger for, at størrelsen er korrekt, da halsbåndet hverken må være for stramt eller for løst.

Hundesnor

Du skal også have fat i en hundesnor. Det er en fordel både at have en almindelig hundesnor og en flexline, da du derved er forberedt til enhver form for gåtur med din hund.

Hundetegn

En anden meget vigtig ting, som du ikke må glemme, er at få lavet et hundetegn til din hund. Det er lovpligtigt i Danmark, så det er vigtigt, at du husker det. Derudover er det en god sikring for dig, hvis uheldet skulle være ude, og din hund løber væk. Hvis en person finder din hund, kan vedkommende komme i kontakt med dig takket være hundetegnet. 

Hundeseng

En eller flere hundesenge er ydermere et must. I en hundeseng kan din hund hvile sig og være i fred. Har du børn, bør du fortælle dem, at de ikke må røre hunden, når den er i sin hundeseng, da det er dens fristed.