Alt til familien med en lille på vej

Er I ved at gøre klar til at få baby i huset? Eller har I allerede budt den lille velkommen? Uanset hvor I står, er der en helt flok ting, der skal være styr på. Man behøver ikke have anskaffet sig alting til fødslen, og det kan også være svært helt at planlægge, hvornår det skal være, man får fat i det hele, men det er en god idé at have styr på I hvert fald en del af tingene. Det kan både være ting til baby og gælde alt fra zinksalve til bodystockings, men det er også vigtigt at huske forældrene i situationen.

Det kan være alle de praktiske ting som rengøringsmidler til badeværelset eller vaskepulver og batterier – alle de ting, man måske ikke lige har fået skrevet på indkøbslisten, fordi de lidt har fungeret som en selvfølge indtil nu. Når der pludselig kommer en lille ny bliver forbruget bare endnu større, og I skal måske allerede nu ud at købe mere.

Skab overblik over, hvad I mangler

Det kan være en rigtig god idé at skrive en liste over, hvilke ting, I allerede har, og hvad I mangler. Det kan eventuelt også fungere som springbræt til, at I får sorteret ud i de ting, der bare står og samler støv. Hvis I mangler inspiration til, hvad I måske mangler eller kunne få gavn af, så kan I tjekke på sider, der har specialiseret sig I netop tematikken omkring baby i huset. Læs mere her.

Det er altid rart hurtigt at kunne danne sig et overblik og se, hvilke forskellige ting, der er at købe til baby. Bodystockings kommer i utallige materialetyper, farver og størrelser, så de skal naturligvis passe, men det er også en ting, man er nødt til at have mange af i flere forskellige størrelser, så de følger med, når baby bliver større.