Sutter i god kvalitet fra BIBS

Ønsker du, som forældre at give dit barn den bedste sut han eller hun kan ønske sig, så er BIBS sutter den perfekte løsning. Sutterne fra BIBS har den bedste kvalitet, som til hver en tid vil være et hit hos den lille. Gennem lang tid har sutterne fra BIBS været kendt for deres fremragende kvalitet, og ikke mindst den bedste holdbarhed. De har det mest ekstraordinær design i de mest strålende farver, så barnet til hver en tid vil kunne vælge han eller hendes yndlingsfarve.

Sutterne fra BIBS har en ekstrem god kvalitet, som bl.a. er pga. suttens fine materialer. Sutten er fremstillet af naturgummi, som dermed gør sutten miljøvenlig, og bidrager til en bedre fremtid for de kommende generationer. Derudover er naturgummi et naturligt materiale fra gummitræet, og virker mest naturligt at sutte på for barnet. Især hvis ens barn bliver ammet, foretrækker de ofte naturgummi.

Tryghed med den bedste kvalitet

Alle forældre ønsker, at deres guldklump føler sig tryg til hver en tid. Med sutterne fra BIBS vil barnet føle den bedste form for tryghed. Sutterne vil til hver en tid hjælpe barnet med at falde i søvn og ikke mindst blive beroliget. Forældrene vil i den grad få en hjælpende hånd til at finde frem til om barnet græder, fordi han eller hun er ked af det, eller om barnet føler sult. Lige fra da barnet blive født har barnet et naturligt suttebehov, og med sutterne fra BIBS får barnet den bedste start på livet, med en sut i den bedste kvalitet.

Fordelene ved at benytte sutterne fra BIBS er den holdbare og fremragende kvalitet. Derudover hjælper sutterne med at få barnet til at sove og blive beroliget. Sutterne kan hjælpe forældre med at afgøre om barnet er irritabelt, eller om ham eller hende er sulten. Sutten kan derudover bruges til at finde ro, og overkomme svære situationer. Derudover er der stor sandsynlighed for at barnet bliver afledt, og dermed undgår at danne vane med at sutte på fingre.

  • Sutterne fra BIBS er fremstillet af naturgummi
  • Sutterne er 100% BPA-fri, PVC-fri og phthalat-fri
  • Sutterne fås i de fineste farver, der til hver en tid vil skabe god harmoni

Det er særligt vigtigt at barnet bruger sut 

Det er særligt relevant at forældrenes guldklump bruger en sut fra start.

Sutten er med til at berolige barnet til hver en tid, og give barnet tryghed.

Dermed er sutten en af de bedste løsninger, for at give barnet den optimale tryghed. Børn har særligt brug for tryghed, da trygheden er med at danne barnet som person. Børn har særligt brug for at finde tryghed i en genstand, som sutten er fremragende til. Trygheden er særligt vigtigt for barnet, da trygheden giver barnet mulighed for at turde udforske verden på egen hånd, og dermed udvikle sig gennem dette.

Det er særligt vigtigt for barnet, at bruge en sut, da sutten er et godt middel for få barnet til at blive beroliget. Når barnet benytter sutten, får han eller hun følelsen af noget velkendt og dermed finder en tryghed i sutten. Sutter vil til hver en tid kunne bruges, som en smertelindrende effekt, dermed hvis barnet eksempelvis skal have en vaccination, så tager det afledningen. Derudover viser undersøgelser, at brugen af sut er særligt vigtigt for barnet, da det i fremtiden vil føre til kortere sygehusophold, bedre flaskemadning og tidligere overgang fra sondeernæring i flaske til hos for tidligt fødte.