Hold halloween som amerikanerne

Meget kan man måske sige om amerikaner, men de forstår at skabe gode traditioner og ordentlige fester. En af de traditioner, som måske kunne være særligt interessante for danskere, er halloween, eller allehelgensaften, som det egentlig hedder på dansk. Her forstår de nemlig også at skabe en festlig stemning, og det kan du også, hvis du er til gys og gru og gode godter.

Skab en uhyggelig stemning

For det første så handler halloween i høj grad om af skabe en uhyggelig stemning. Det kan du gøre på mange måder, men det er oplagt at pynte huset op på en måde, der skaber den rette mængde uhygge. Det kan du blandt andet gøre med:

  • Spøgelser

  • Mumier

  • Monstre

  • Edderkopper

  • Hekse m.m.

Halloween er dog også noget, der fejres omkring høsten, og derfor finder du også ofte mange græskar, når du ser på, hvordan amerikanerne fejrer det.

Klæd dig ud

En vigtig del af halloweenfejringen er også udklædning. Mange vælger at klæde sig ud på samme måde, som de pynter deres hus. Det er nemlig oplagt at klæde sig uhyggeligt ud som hekse med lange næser eller vampyrer med skarpe tænder.

Du kan selvfølgelig også vælge at klæde dig ud i lige præcis det kostume, du kunne tænke dig, som du ville gøre det til fastelavn. Sådan er der altså også plads til prinsesser og politimænd.

Uanset hvilken form for udklædning du kunne ønske dig, så finder du lidt af hvert ved at følge dette link: https://kostumeguiden.dk/halloween.

Trick or treat

For børn er det også helt uundgåeligt at skulle have samle slik. Det er heldigvis noget, som mange efterhånden gør, og derfor er det altså også ofte muligt at gå fra dør til dør for at bede om slik fra naboerne.

Hvis du alligevel vil være sikker på, at der er nogle godter, kan du også selv sørge for at have nogle derhjemme.