Guide: Legetøj til at genvinde barndommens glæde

Maileg er en dansk producent af legetøj, pynt og nips, der appellerer til nostalgien – også selv hvis du aldrig har haft deres produkter før. Deres kaniner, mus, rangler og andre produkter har nemlig et på samme tid retro og tidløst design. Hvis du leder efter et godt stykke legetøj til dit småbarn, der endnu ikke er i fumle-med-tablet-alderen, så prøv at tjekke Mailegs sager.

Ikoniske musedukker

Er du interesseret i at vide lidt om Mailegs historie og produkter, så læs mere her. Værd at pege på er de ikoniske mus fra Maileg, der både kan bruges som legetøj og dekoration. Det kan faktisk siges om de fleste produkter fra Maileg: De er velegnede både til at bringe smil frem på læben hos børn, der leger med dem, og til at shine op i dagligstuen ved at stå til skue.

Find et Maileg dukkehus

Hvis du er til sinds at samle på Maileg produkter, kan du måske passende starte med at se på et Maileg dukkehus. For hos Maileg finder du mange møbler i miniaturestørrelse, du over årenes løb kan få i hænde og fylde dukkehuset op med. Eksempler tæller klædeskabe på godt 20 cm i højden, miniaturekøkkener, babyværelse og seng i vintagedesign – alle flotte at se på.

Talrige flotte kanindukker

Mailegs kaniner, der er en serie, der kører sideløbende med Mailegs mus, kan du finde i flere designs, lidt ligesom ved andre ikoniske dukker. Du har fx flere størrelser ballerina-, natkjole- og sailorkaniner at overveje, hvor der tit og ofte er flere mønstre på kaniners tøj at vælge fra.

Genvind barndommens glæde

Genvind barndommens glæde – eller skab den i dit barn for første gang – med legetøj fra Maileg. Selvom det med tiden stopper med at være sjovt at lege med musene, kaninerne og øvrige produkter, slutter produkternes funktion ikke her – til den tid kan de bruges som pynt.